Over Ons

Autobedrijf Wessels is een echt familiebedrijf en werd in 1946 in Dedemsvaart opgericht door Gerard Wessels. Hij begon met het opknappen van Duitse auto’s, trucks en veewagens. Het bedrijf groeide en werd in 1972 overgenomen door zoon Adrie. Hij startte met een verhuurtak op de luchthavens van Schiphol en Frankfurt. In Dedemsvaart breidde het autobedrijf haar bedrijfsactiviteiten uit met een tankstation en een wasserette. Sinds 2004 is zoon Chiel ook werkzaam in het bedrijf en nam het autobedrijf in 2007 over, maar dat betekent niet dat Adrie is gestopt. Integendeel, hij is nog dagelijks op het bedrijf te vinden.

Vandaag de dag heeft Autobedrijf Wessels minimaal 70 occasions op voorraad en kunt u er terecht voor nieuwe of gebruikte auto’s van ieder merk. Ook voor het onderhoud van uw auto of camper bent u bij Autobedrijf Wessels aan het juiste adres. Autobedrijf Wessels beschikt over een modern ingerichte werkplaats met 9 bruggen. De werkplaats is bekend met alle merken. Door regelmatige trainingen en cursussen zijn de monteurs altijd up-to-date en gaan ze geen uitdaging uit de weg.

Beschikt Autobedrijf Wessels niet over de auto die u zoekt, of is uw auto in Nederland niet te vinden? Middels een eigen GmbH importeert Autobedrijf Wessels snel, overzichtelijk en gemakkelijk uit Duitsland. Daarnaast importeert Autobedrijf Wessels uit diverse andere landen. Geef Chiel, Adrie of Lennard een zoekopdracht en sta versteld van de mogelijkheden.
Zelf een auto in het buitenland gezien? Laat Autobedrijf Wessels u helpen met de invoer, BPM berekening en bijtellingsadvies!

homepage-banner2